TerschellingZomer op Terschelling

Zomer op Terschelling

Eigenlijk gaan wij al 8 jaar elk jaar lang naar Terschelling in de zomer, omdat we ons daar zo fijn en thuis voelen en omdat het gewoon een prachtig eiland is!

Ook deze zomervakantie reisden wij voor een paar dagen met de boot naar het eiland. Logeren deden we deze dagen bij Boerderij Halfweg, voor ons een plekje waar we wel vaker komen. Dit is zo’n plek waar je de rust voelt, een unieke locatie hebt en het mooiste uitzicht vanuit je tent. Op en top genieten dus op de boerderij! De jongens vonden het ook weer heerlijk om hier te zijn, kalfjes aaien, buiten ontbijten en je bent vanaf deze plek zomaar in het dorp West.

Omdat we deze keer in de zomer maar 3 dagen op Terschelling zijn kunnen we helaas lang niet alles doen wat we willen doen. Of het eiland na zoveel jaar niet verveeld? Nee! Elke keer is het anders, elke keer ontdek je weer andere plekken en omdat de jongens ook ouder worden worden de activiteiten die je doet ook steeds anders.

Dit keer gingen we klimmen bij Klimdaris, wat een beleving zo midden in het bos!

Ook gingen we heerlijk fietsen door de bossen, naar het strand voor de zonsondergang en natuurlijk shoppen in West en het Seinpaalduin op. Al mijn verhalen over Terschelling vind je terug op mijn Instagram pagina, maar ook op www.verliefdopdewadden.nl neem ik je mee op avontuur.

Dus ik zeg voor nu; geniet van de foto’s, struin eens rond hier op mijn site en de andere links en ik hoop je op die manier verliefd op te laten worden op het eiland!

Geniet ervan!

Liefs Destin, Milan en Lydia