Boerderij Halfweg Terschelling

Boerderij Halfweg Terschelling

Vorig jaar zomer waren wij hier op vakantie en afgelopen september mochten we terugkomen om foto’s te maken. Boerderij Halfweg, een camping bij hun boerderij. Aan de zijkant van het erf hebben ze een gedeelte omgetoverd tot camping, met weids uitzicht over de weilanden en de koeien lopen ’s ochtends voor je tent langs als ze vanuit de stal naar buiten gaan, hoe leuk!

Er zijn verschillende accomodaties te huur of je komt met je eigen tent. Vorig jaar sliepen wij in 1 van hun tipi-tenten, dit jaar sliepen we in een safaritent. Echt Glamping dus 😉 met een eigen wc en douche achter de tent. Ideaal vind ik eerlijk gezegd 😉 haha.

Naast de camping runnen ze ook een kaaswinkeltje op het erf, ook echt een aanrader om daar eens te gaan kijken wat lekkers te halen.

“Luxe kamperen op de boerderij in een ingerichte tent. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, u hoeft zelf niets mee te sjouwen, maar heeft toch het heerlijke buitengevoel wat bij kamperen hoort, dat is glamping! Bovendien heeft u bij al onze tenten en tentplaatsen uw eigen privé-sanitair!

  

“Wilt u het boerenleven van dichtbij meemaken, reserveer dan een campingplaats, een volledig ingerichte safaritent of een van onze tipitenten. Vanaf onze boerencamping loopt u zo de boerderij op, waar u vele schapen en lammetjes, koeien en kalfjes kunt ontmoeten. U kunt dagelijks bij het melken van de schapen kijken of de melkrobot in actie zien. Voor de kinderen zijn er allerlei speelgelegenheden en een trampoline, skelters, trekkertjes en een speurtocht. Vanuit uw tent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de Waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart en op de vele weidevogels die de Westerpolder rijk is.”

Samen met mijn boys heb ik weer genoten, voor de kinderen is er ook veel te doen, veel speelgoed om buiten te spelen, een trampoline in de tuin en je mag gewoon lekker de stal binnen lopen om koeien te bekijken of te aaien. Heerlijk! Bekijk hun website voor meer informatie: https://kaasvanterschelling.nl/kamperen-bij-de-boer/

   

 

Met kids op pad is super leuk!

45 destinations Read More