Blokarten

Blokarten

Ik kon een bucketlist-ding afstrepen! Want toen wij in het voorjaar op Schiermonnikoog waren ging ik blokarten op het strand, zo tof! Het leek me altijd al zo leuk om te doen en nu was het eindelijk zover. Een mooie lente-dag met een lekker windje; dus perfect weer ervoor.

Het blokarten op dit eiland kun je doen bij Chris op Schier: https://www.bychrisopschier.nl

Het was aan het begin even wennen 😉 En misschien was ik niet zo goed in het ‘wind’ vangen, maar wat een lol hebben we gehad! Echt heel tof om zo over het strand te rijden, zonnetje op het gezicht, mooie omgeving… echt super leuk om te doen.

Echt een aanrader voor een leuke activiteit op het eiland! Ook de jongens vonden dit super om te doen!

 

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. Met een beetje wind vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en eenvoudig te leren.

Kun je al zeilen of Blokarten? Dan is een korte uitleg genoeg om meteen aan de slag te gaan. Ook voor beginners is blokarten eenvoudig te leren. Binnen 10 minuten rij je zelfstandig over het brede Noordzeestrand van Schier!

Blokarten is voor iedereen geschikt: jong en oud. Als de wind toeneemt, neemt het spektakel ook toe. Bij een stevige wind gebruiken we kleinere zeilen. Hierdoor blijft het veilig en  verantwoord. Ook kinderen kunnen zelfstandig een Blokart besturen. Een enkele Blokart, of duo kart (met ouder)

 

Met kids op pad is super leuk!

45 destinations Read More