Houseboat Heeg

Houseboat Heeg

Houseboat in Heeg

Als je het over een Ontdek Je Plekje hebt is deze Houseboat het wel; met je eigen huisje varend op de Friese Wateren; het kan bij Genieten op het Water in Heeg.

Wij reden naar het mooie watersport Heeg en daar lag hij al klaar; onze Houseboat. Een huisje op het water en dan ook echt een huisje want alles zit er op en eraan. Slaapkamers (max voor 4 personen), badkamer en keuken. Je hebt zelfs nog een heerlijk dakterras bovenop je huis!

Je mag ermee varen zonder vaarbewijs dus ideaal. Je kunt overal heen gaan (behalve natuurlijk de hele kleine slootjes), je legt je Houseboat aan en genieten maar. Ook al is het varen ermee ook al genieten want wat een bekijks heb je hiermee, super tof!

Wind & de luwte

Helaas waaide het vrij hard de dagen dat wij ermee op pad gingen dus besloten we om bij het eerste eiland aan te leggen en we zijn daar lekker gebleven. We lagen met de Houseboat in de luwte en konden daar perfect genieten van de zon, de bootjes die langsvaarten en onze vrije dagen. Onze hond Sjef was ook mee en die vond het fantastisch! Dutten op het dakterras, lekker koken in de Houseboat, spelletjes spelen en wandelen over het eiland; meer hadden wij niet nodig deze dagen.

Wil je dit ook eens ervaren? Bekijk dan hier hun website: https://genietenophetwater.nl/

 

Met je viervoeter plekjes ontdekken? Klik hier!

33 destinations Read More