Badhotel Bruin Vlieland

Badhotel Bruin Vlieland

Een tijdje terug mochten wij, Tjeerd, Sjef (onze goldendoodle pup) en ik verblijven bij Badhotel Bruin  op Vlieland. Vlieland is een geliefde plek van ons, ik kom er zelf al heel wat jaren regelmatig voor mijn werk als fotograaf en heb Tjeerd 2 jaar terug ook verliefd laten worden op het eiland đŸ™‚

Vlieland is klein, rustig en autoluw. Je stapt de boot af gelijk in het dorp waar reuring en gezelligheid is. Badhotel Bruin bevindt zich ook middenin het dorp. Het is een mooi, luxe hotel met verschillende grootte kamers. Het mooie aan dit hotel vind ik dat de hond ook mee mag, voor ons dus ideaal! We worden altijd vriendelijk ontvangen als we hier zijn en ook Sjef voelt zich gelijk thuis met een koekje op zijn kussen in ons appartement.

Het hotel is niet heel groot, maar ook niet klein. Heeft een heerlijk restaurant, je kunt loungen met uitzicht op de dorpsstraat, genieten van het zwembad of je lekker laten verwennen in de welness.

Wij huurden een fiets en verkennen daarmee het eiland nog meer. Genieten van de zee, de golven en de duinen, heelrijk vinden we het en meer dan dat hebben wij niet nodig! Zoek je een fijne plek op Vlieland, met hond, kids of samen? Badhotel Bruin is echt genieten!

“Oudste hotel van Vlieland

Met een rijke historie van ruim 120 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Bij de eilandbewoners staat het dan ook bekend als ‘het hotel van Vlieland’. Het monumentale pand stamt uit 1897 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Alle vertrekken zijn met liefde en smaak verbouwd en ingericht; voorzien van alle moderne gemakken. Elk van de 34 kamers, suites en appartementen is uniek en heeft een eigen uitstraling.

U vindt ons Vlielandhotel midden in de levendige Dorpsstraat van Oost-Vlieland, centraal gelegen tussen het wad en de duinen. Winkels en restaurants zijn om de hoek en de veerboot is op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Vlieland te bieden heeft.

Het team van Badhotel Bruin doet er alles aan u in de watten te leggen. Dankzij de warme sfeer is ons Vlielandhotel een heerlijke plek om tot rust te komen. De comfortabele kamers maar ook de gezellige zit- en loungeplekken nodigen uit het u gemakkelijk te maken. Intiem dineren in ons restaurant Bravoure en daarna nog even ultiem ontspannen in de spa: na een dag buiten uitwaaien hoeft u nergens de deur meer voor uit”

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

38 destinations Read More
"Vlieland is gewoon magisch... ervaar het zelf!"