Zuid4

Net nieuw in hartje Leeuwarden: Zuid4. Een plekje op loopafstand van het station en centrum, op de begane grond van een kantorenpand. Je zou het niet verwachten, maar leuk is het zeker! Een hippe en kleurrijke inrichting met heel veel ruimte, groter dan je vanaf de voorkant zou denken. Een extraatje is de binnentuin, waar je heerlijk kunt vertoeven bij mooi weer.

Wij mochten hier komen lunchen en genieten van de sfeer. We zijn hartelijk ontvangen en hebben ook nog eens heerlijk gegeten. Een perfecte plek om bij te kletsen, of om te flexwerken, want ook daar is Zuid4 op ingericht! Ik krijg al veel vragen of het ook geschikt is om met kinderen heen te gaan; er is een kleine speelhoek, maar het is niet geheel op kinderen gericht. Het kan dus wel, maar het is meer gericht op andere doelgroepen. Wat wel heel handig is, honden zijn er welkom! 🙂

“Bij ZUID4 Food & Drinks staan wij voor verse producten. Wij serveren veelal biologische en lokale producten en zo vers mogelijk. We serveren zowel ontbijt, lunch & kleine kaart diner op vrijdag. Op vrijdag is het bij ons “the place to be” om het weekend in te luiden. Wij zijn dan tot 23:00 geopend en is het mogelijk om bij ons lekker te dineren & te borrelen. Regelmatig zal een DJ de sfeer komen versterken of we organiseren een super gezellige bingo of pubquiz.:

Wil je meer weten? Bezoek dan hun website hier!

 

Onderweg genieten van een hapje en drankje? Dit zijn onze tips!

16 destinations Read More