De Streken

Deze mooie plek mag en kun je niet missen! Sla dit plekje op want vanaf juni kun je hier weer geweldig genieten van dit prachtige kunstwerk van Joop Mulder. Op het Waddeneiland Terschelling vind je deze magische plek en zo met zonsopkomst helemaal betoverend 😍
.
Dit monument is jaarlijks van de zomer tot medio september te zien bij Oosterend. Het kan door de weersomstandigheden zijn dat het eerder wordt afgebroken. Het is de bedoeling dat het elke zomer opnieuw wordt opgebouwd. Door te doneren help je mee ervoor te zorgen dat De Streken ook de komende jaren te zien en te bezoeken zal zijn op Terschelling in de zomermaanden.

“Als je niet bang wordt van je dromen zijn ze niet groot genoeg” – Joop Mulder.
.
📍 Oosterend 10 – Oosterend Terschelling

Ontdek het unieke kunstwerk “De Streken op Terschelling” en laat je betoveren door de magie van dit prachtige eiland. Gelegen in de schilderachtige Waddenzee van Nederland, is Terschelling een plek van ongeëvenaarde schoonheid en inspiratie.

Kunstwerk

Het kunstwerk “De Streken op Terschelling” is een eerbetoon aan de natuurlijke pracht van dit bijzondere eiland. Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde weergave, vangt het kunstwerk de essentie van Terschelling – van de uitgestrekte duinen tot de rustige dorpjes langs de kustlijn.

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een symbool van de unieke sfeer en charme van Terschelling. Het nodigt je uit om de eindeloze mogelijkheden van het eiland te verkennen – van ontspannende strandwandelingen tot avontuurlijke fietstochten door de duinen.

Het eiland

Met “De Streken op Terschelling” breng je een stukje van dit betoverende eiland in huis. Of het nu als decoratief accent is in je woonkamer of als inspiratiebron op kantoor, dit kunstwerk zal zeker een gespreksonderwerp zijn en herinneringen oproepen aan de rust en sereniteit van Terschelling.

Haal vandaag nog “De Streken op Terschelling” in huis en laat je meevoeren naar de prachtige wereld van dit unieke eiland.

Low-budget op pad? Dit is leuk om te doen!

30 destinations Read More