Bij Joop

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten, een feest te vieren met bijvoorbeeld de familie of een plek om yoga lessen te geven? Bij Joop kun je vele kanten op! Deze prachtige plek aan het water bied voor ieder wat wils, wil je met een grote groep verblijven kan dat, maar ook met z’n 2-en een mooie kamer huren is een mogelijkheid. Je kunt zelfs een hele wellness bijboeken; heerlijk!

Aan het water (midden in de Weerribben Wieden) in het dorpje Kalenberg vind je deze voormalige boerderij die helemaal verbouwd is tot boutique hotel. Ook vind je boven het voormalige restaurant een grote zaal die heel sfeervol ingericht is, deze zaal kun je huren voor bijvoorbeeld lessen yoga die je wilt geven of af wilt huren voor een familie bijeenkomst. Verzin het maar en het kan hier. Buiten eten met z’n allen? Het grote terras aan het water bied plek voor heel veel mensen!

Ik mocht hun plek fotograferen en dan voornamelijk de focus op de zaal beneden en boven + het fijne terras buiten. Op de website van Bij Joop kun je de sfeer van de kamers proeven.

 

 

“BijJoop is een uniek logeerconcept in Nationaal Park Weerribben-Wieden in het hart van De Weerribben.

Met uniek bedoelen wij dat je bij ons net een andere kamer vindt dan de standaard hotelkamer. Daarnaast is de plek prachtig en proberen wij een invulling te geven aan het verblijf, zoals wij dat zelf ook graag willen als wij op reis zijn.

De kamers bieden naast een heerlijk bed en een prachtige badkamer, ook een aparte living met koffie/theevoorzieningen, de mogelijkheid om een eigen ontbijt te maken en een koelkast die wij al gevuld hebben, dan hoef je alleen nog maar door te geven wat je hebt gebruikt of die je natuurlijk zelf kan vullen”.

Ontdek het Oosten van ons land!

4 destinations Read More