Strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn

Een hotel waar je vanuit de voordeur direct het strand op loopt, waar je heerlijk kunt eten, het voelt als thuiskomen en waar zand aan je voeten geen probleem is? Dan heb ik het nog niet eens over het fijne zwembad en welness gehad én de ruime familiekamers 😍 Dit is Strandhotel Seeduyn!

Westcord strandhotel Seeduyn op Vlieland is voor ons elk jaar vaste prik. Met m’n verjaardag is het hier ultiem ontspannen en opladen. Wakker worden met uitzicht op de vuurtoren blijft een cadeautje 🥰 En die zo zon die in de zee zakt? Dat verveelt nooit! We hebben dus ook dit jaar weer enorm genoten van deze fijne plek. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en het is gewoon heel fijn verblijven hier.


Voor kids is het dus ook erg leuk hier, je kunt hier bijvoorbeeld ook bowlen in het hotel! En de manege is om de hoek 🐴 Genoeg te ontdekken dus.
Dit hotel vind je hier: https://westcordhotels.nl/hotel/strandhotel-seeduyn/

Meer tips over Vlieland vind je hier: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/destination-category/vlieland/ of lees hier m’n blog over de Wadden Winter Wandeling op Vlieland: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/vlieland/wadden-winter-wandeling-vlieland/

 

Met kids op pad is super leuk!

42 destinations Read More