De Hooimijt Hoeve

De Hooimijt Hoeve

Alweer zo’n prachtige plekje mocht ik ontdekken, dit keer in Drenthe: De Hooimijt Hoeve.

Op een voormalie varkensboerderij is deze plek gerealiseerd. Een magisch uitzicht, een uniek ontwerp, wat wil je nog meer? Samen met vriendin Marieke mag ik hier en nachtje slapen. Je voelt je er gelijk thuis in deze mooi ingerichte en ruimte Hooimijt. Een grote keuken met uitzicht over de tuin doet je zin krijgen in lekker koken. Boven vind je een ruime slaapkamer en met mooi weer heb je op het dakterras een heerlijke plek om bijvoorbeeld te ontbijten!

Wij hoeven hier niet meer weg, we eten lekker in de woonkeuken, kletsen gezellig bij en zo gaat de avond heel snel. ’s Ochtends word ik wakker van de zon, dit belooft een mooie zonsopkomst te worden dus ik besluit een rondje te lopen door de grote tuin die zich hier bevindt. Wat heerlijk zeg, hier kom je echt tot ontspanning en rust.

De Hooimijt Hoeve is voor 2 personen, maar 2 kinderen meenemen kan ook. In de omgeving heb je prachtige plekken die je kunt bezoeken, waaronder ’t Nije Hemelriek waar wij de tweede dag een mooie wandeling maakten!

“Voel je welkom in onze sfeervol ingerichte riet gedekte hooimijt! De hooimijt is opgezet met eiken gebinten en heeft daardoor een stoere en warme uitstraling. Je hebt een prachtig uitzicht over het Drentse landschap en is gelegen aan een fraai aangelegde vijver. Hier kun je vissen en wandelen of lekker genieten van de zon. Er is zowel op de begane grond als op de verdieping een heerlijk terras. De hooimijt is voorzien van een volledig ingerichte keuken, tv, mooie slaapkamer op de verdieping met moderne badkamer”

Meer informatie over deze plek vind je hier: https://dehooimijthoeve.nl/

 

De leukste plekjes in Drenthe deel ik hier met je!

5 destinations Read More