Blauw Busje

Al m’n hele leven vind ik die oude VW busjes te leuk om te zien. Ooit zou ik er zelf wel eentje willen hebben, maar ja, dromen moet je houden 😉

Maar nu kwam toch een soort van droom uit, ik mocht toeren in zo’n mooi busje van Blauw Busje!

Een hele dag op pad, samen met Susanne (van Uitstapjes met Suus) reden we naar Dalfsen waar we ‘ons’ busje op mochten halen. Wat een mooierd! Het was die dag heerlijk weer, dus perfect om te gaan toeren. De omgeving van Dalfsen is ook nog eens prachtig, dus het genieten kon beginnen.

 

Vanaf Dalfsen reden we richting Ommen. Vlakbij Ommen heb je de ‘Sahara’, een zandvlakte waar je heerlijk kunt genieten van de mooie natuur. Als je wat langer met zo’n busje op pad gaat kun je bijvoorbeeld ook de fietsen meenemen en zo de omgeving nog beter ontdekken daar. Prachtige natuur, bossen, weilanden… alles binnen handbereik.

Tijdens onze toer kwamen we ook langs Kasteel Eerde. Het was nog vroeg in de ochtend dus nog lekker rustig daar. Wat een mooie plek ook weer en het busje staat er goed bij vind je niet? 🙂

Wat een bekijks heb je als je in hierin rijdt, veel mensen zwaaien onderweg en het is een hele happening. Wij genieten volop! Ook pakken we nog een stuk van de Salland route, deze route is een aanrader als je in deze omgeving bent. Wanneer we na een aantal uren toeren weer terug komen bij Marleen gaan we nog even door de pluktuin die ze bij hun boerderij hebben. Mooie kleurrijke bloemen; I love it. En wat staan ze mooi bij ons busje he?!

 

Het was een fijne en mooie dag, iets om nooit te vergeten. Bedankt voor deze mooie ervaring en het lijkt me tof om nog eens te overnachten in dit Blauwe Busje!
Je leest het goed, ze zijn er ook in camper-vorm dus dan kun je nog langer genieten! En trouwens, met kids zou dit ook een tof uitje zijn!

 

Ontdekken op (recre)actief niveau

10 destinations Read More