Leva

Dat dit plekje een plekje verdient op m’n site kan eigenlijk niet missen. Want vakantiehuis Leva is mijn eigen #ontdekjeplekje! Misschien wist je al dat ik zelf ook een vakantiehuisje heb sinds een paar maanden, maar ik dacht; deze moet nog even online 🙂 Hierbij.

Leva is een 4-5 persoons vakantiehuis midden in het Drents-Friese Wold. Vanuit de achtertuin loop je letterlijk de bossen in; hoe fijn is dat?! Hier kom je tot rust, kun je ontspannen en heerlijk genieten. Ik heb Leva met zorg ingericht en een mooie lichte sfeer aangebracht. Leva is van alle gemakken voorzien; je kunt haar boeken voor een weekend, midweek of week en aan alles is gedacht. Wanneer je aan komt zijn de bedden opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en ook kun je zo koffie en thee maken.

Het huisje ligt op een kleinschalig vakantiepark en er is ook een restaurant. Daar tegenover vind je een speeltuin en verder is het omringt met heel veel natuur. Bossen, heide en de Kale Duinen van Appelscha; het is allemaal in de buurt. Ook is het ultiem genieten met de vele musea en dorpjes die Drenthe rijk is.

Leva is dus geschikt voor 4-5 personen en de hond mag (in overleg) ook mee! Een babybedje is aanwezig mocht nodig zijn en ook een eetstoel. De auto parkeer je bij je huisje en er is een volledige keuken.

Wil je meer weten of boeken? Dat kan op www.logerenbymaay.nl

 

 

De leukste plekjes in Drenthe deel ik hier met je!

5 destinations Read More