Hotel ViaVia

Hotel ViaVia

Wat een cadeautje dit splinternieuwe hotel in hartje Leeuwarden! Hotel ViaVia opende nog niet zo lang geleden haar deuren in het oude kantoorpand van de PTT van vroeger. Midden in de stad dus, met alle ruimte, prachtig ingericht en je waant je deels ook nog in de tijd van toen. Ik vind dit echt fantastisch en kan hier wel weken blijven! Of beter nog; ik wil er wel wonen!

Het is een uniek hotel ook, want alles is contactloos. Je krijg je sleutel via een app, kunt in de store je eigen ontbijt halen en betalen bij de zelfscan, ideaal! Ik mag hier samen met m’n vriend en jongens een nachtje slapen en genieten, wat een feest. Handig ook, want ze hebben ook gewoon toffe familiekamers! We kijken onze ogen uit, de kleuren, de styling, de spelletjes in de woonkamer beneden, echt heel erg fijn allemaal.

We genieten dan ook volop en slapen als roosjes. Omdat je in het centrum van de stad zit kun je ’s avonds wandelend naar een restaurant om heerlijk te gaan eten, ideaal! Ook om te werken is dit een perfecte plek, het is, ondanks dat je in de stad zit, heerlijk rustig vertoeven.

Wil je hier ook slapen? Boek dan via hun website: https://www.hotelviavia.nl/

Of zoek je toch net een ander plekje in Friesland of daarbuiten? Check dan deze link: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/destination-category/overnachten/

Met kids op pad is super leuk!

45 destinations Read More