De Cantharel & Qlounge

De Cantharel & Qlounge

Ik mag dan vaak in hotels komen, ook word ik nog vaak verras. Zo ook nu, we zijn uitgenodigd om te komen logeren in Van Der Valk De Cantharel in Apeldoorn. Heerlijk om even in een andere omgeving te zijn, midden op de Veluwe, maar ook heerlijk om iets leuks te ervaren hier. Het hotel ligt aan de bosrand, heeft een fijne wellness met zwembad, de kamers zijn mooi ruim en uitgerust met een bad (heerlijk!), maar wat dit hotel nog meer heeft?

 

 

Na ons diner in de avond mogen we naar een privé bioscoop! Ja echt, met maximaal 5 personen kun je deze privé bioscoop huren en wat een belevenis is dat!

En het leukste? De hele entourage geeft je echt een gevoel van een avondje weg. Je kunt er drankjes en wat lekkers halen, wil je onder je film wat drinken of een warm hapje dan kun je dat ook bestellen, er is een mooie lounge en je mag zoveel popcorn pakken als je wilt! Een klein bioscoop zaaltje met een mooi groot scherm en goed geluid doet je echt het gevoel van een bios geven. Wij zijn samen en genieten dan ook volop van onze film.

Ik wist niet dat dit bestond maar ik vind dit echt super leuk! Wil je na de film nog karaoke zingen? Ook dat kan hier 🙂

Dikke tip ook om dit met je gezin te doen!

Meer informatie en boeken kun je hier vinden: Boek hier De Cantharel en de Lounge

 

 

Ontdekken op (recre)actief niveau

10 destinations Read More