Natuurlijk de Veenhoop

Natuurlijk de Veenhoop

Wakker worden in een witte wereld; dat is toch fantastisch? In de winter eropuit vind ik heerlijk, de kou, de mooie ochtenden en de zachte zonnestralen, ik hou ervan! Bij Natuurlijk de Veenhoop kun je dit gevoel zeker ervaren. Midden in de natuur grenzend aan het nationaal park De Âlde feanen vind je deze camping / huisjes / zeilschool en nog zoveel meer!

Rust, ruimte en vrijheid, dat gevoel ervaar ik wanneer ik hier aankom. Huisje Imke wacht op mij en deze chalet is geen gewone chalet. Praktisch en modern ingericht met allerlei leuke en slimme hoekjes, erg tof gedaan! Dit keer ben ik lekker alleen op pad en zo heb ik alle tijd om een film te kijken, lekker te borrelen met mezelf en wat werk te doen. Op het terrein staan een aantal leuke huisjes (huisje Famke is ook zo knus!), kun je hier parkeren, maar ook in de winter zou je hier perfect met je camper kunnen staan!

Vroeg in de ochtend dwaal ik door de natuur en beleef ik midden in de vele vogels de zonsopkomst. Een en al genieten hier, meer kan ik er niet over zeggen want ik vind dat je deze plek zelf zou. moeten ervaren, in welk seizoen dan ook!

Je vindt hier meer informatie: https://www.veenhoop.nl/

Veel plezier!