Watertoren West

Watertoren West

Een bezoekje aan Groningen brengt mij terug naar m’n studententijd, toen woonde ik daar op kamers. Voor mij is Groningen thuiskomen. Een heerlijke stad wat leeft, waar je van alles kunt beleven en wat ik vooral ook leuk vind is de architectuur. Zo’n bijzondere plek is ook Watertoren West. Deze watertoren (die nog tot 2013 dienst deed als watertoren) is helemaal verbouwd tot 12 luxe hotel-appartementen.

Bij binnenkomst valt het geluid van buiten weg en waan je je tussen de dikke muren van dit prachtige gebouw. De watertoren zit vol details en je hebt ogen tekort. Ook ervaar ik gelijk luxe en kun je zien dat het allemaal met liefde verbouwd is.

De lift brengt ons op de 6de verdieping waar ons appartement zich bevindt. Als je het appartement binnen stapt ben je gelijk verliefd. Mooie ramen geven je aan elke kant uitzicht over de stad en het interieur is echt prachtig. Alles is aanwezig, een keuken, een ruime zithoek en een slaapkamer met en-suite badkamer. Je kunt in het appartement met 2 personen slapen.

Je snapt… dit is gewoon genieten. Het uitzicht verveelt nooit en de zon draait gedurende de dag om ons appartement heen. In de avond kun je vanuit de douche de zonsondergang bewonderen en valt het leven stil in de stad. Als je ’s ochtends wakker wordt komt de stad ook weer langzaam tot leven terwijl wij langzaamaan wakker worden en ons helemaal priv√© bevinden bovenin de toren.

Eigenlijk hoef ik hier geen woorden meer aan toe te voegen, dit is echt een #ontdekjeplekje!

 

De leukste slaapadressen vind je hier!

44 destinations Read More