De Olde Signorie

De Olde Signorie

Wij mochten proefslapen bij De Olde Signorie, een nieuwe b&b midden in het centrum van Leeuwarden. Wat een feest, samen met alle 4 kids naar dit prachtige plekje. Ik had er van te voren al een kijkje genomen en ik was gelijk verliefd. Ruthger en Marijn kochten dit juweeltje vorig jaar, hebben alles verbouwd en geverfd en nu is het klaar voor de eerste gasten!

Dit schrijven ze zelf over hun plekje:

“Bed and breakfast De Olde Signorie is met haar 4 historische, elegante en luxe salons een juweel op de kroon van de Leeuwarder binnenstad. Dé ideale uitvalsbasis om vanuit te werken of te recreëren in Leeuwarden. Elke salon heeft zijn eigen badkamer met toilet en beschikt over een bijzonder cultuurhistorisch interieur. De salons zijn voorzien van alle moderne gemakken. Zo heeft elke salon zijn eigen Wifi. Waarom genoegen nemen met gewoon, als u kunt genieten van uitzonderlijk? U bent te gast in een 16e-eeuws vrijstaand rijksmonument met een rijke geschiedenis. Muziek, kunst, film, theater en horeca, het is allemaal binnen loopafstand. Alle salons bevinden zich op de begane grond. Ook is er een gratis parkeerplek op eigen ommuurd terrein”.

Wanneer wij aankomen voelt het meteen als thuis, de ruimtes, de sfeer, de kleuren en een hartelijk ontvangst. Niks meer aan toe te voegen dus! We mogen niet alleen de bedden testen, maar ook de jacuzzi, die buiten staat op hun eigen terrein. ’s Avonds is het mooi verlicht en duiken wij het warme water in en proosten op dit mooie plekje.

De kids slapen in de familie salon, die voor 4 personen is. Ideaal dus als je met een gezin komt en in hartje Leeuwarden wilt overnachten!
Wij zelf slapen in de comfort salon, lekker rustig, een plekje voor ons samen 🙂 Wij houden ’s nachts de gordijnen open en hebben een mooi uitzicht op de Blokhuispoort (de oude gevangenis van Leeuwarden) en worden ook wakker met dit uitzicht. De zon schijnt en op dit plekje voelen we ons heel koninklijk 🙂

Het ontbijt wordt verzorgd door The Bakery Leeuwarden (meer over hen lees je hier: The Bakery) en ook daarvan genieten we volop. Het brood is zo vers dat we niks willen laten liggen, zo lekker! Ook hier weer alle luxe en op en top genieten. Een plek die ik niet snel zal vergeten, zo fijn! En de bedden? Die slapen echt heerlijk.

Ruthger en Marijn; heel veel succes en plezier met jullie prachtige plek, we hopen snel weer te komen!

Meer weten over De Olde Signorie of gelijk een nachtje boeken? Dat kan hier: https://deoldesignorie.nl/nl

 

 

Met kids op pad is super leuk!

41 destinations Read More