Schapendrift 29

Schapendrift 29

Wil je genieten, relaxen en tot rust komen? Boek dan dit geweldige vakantiehuis in Appelscha, want wat is dit een fijne plek zeg! Ik mocht hier slapen met de kids en vriendlief en ik mocht wat dagen alleen zijn en voor beide is het heel erg geschikt. Er is alle ruimte, luxe en mooie inrichting. Het huis staat midden in de bossen van Appelscha, met een grote tuin eromheen waar je je heerlijk waant in de bossen. Binnen is alles nog helemaal nieuw en het is gewoon een heel ruim huis met alle gemakken. De kinderen vonden het dan ook geweldig om daar te mogen logeren! En wat ook nog heel erg leuk is? Appelscha is gewoon fantastisch voor een vakantie, in welk seizoen dan ook! Je kunt er zwemmen, midgetgolfen, wandelen, fietsen, lekker eten, klimmen, de bosbergtoren opklimmen… er is voor ieder wat wils.

Even praktisch: Schapendrift 29 is voor 6 personen, ook heel erg leuk dus voor een vriendinnen- / vriendengroep. Ook buiten kun je heerlijk zitten op verschillende plekken en binnen heb je een fijne open haard waar je op kunt warmen.

Wij hebben dan ook optimaal genoten deze dagen, ik zou er wel willen wonen zo thuis voelde ik me hier.

Op mijn instagram pagina kun je ook nog leuke tips voor in de buurt vinden, of zoek even verder hier op de site. Deze uitkijktoren is namelijk ook niet ver weg van het huis: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/destination-item/de-zeven/

Reserveren kan hier: Schapendrift 29 reserveren

 

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

36 destinations Read More