Haarlem

Er zijn een aantal steden in Nederland die wij fantastisch vinden, waaronder Haarlem. Haarlem is veelzijdig, creatief en vooral heel verrassend. Wij komen hier vaker en hebben er ook al eens geslapen in een fijne b&b. Haarlem is niet al te groot, maar ook niet heel klein, gewoon fijn overzichtelijk. In deze stad kun je lekker gaan shoppen, maar wij zijn eigenlijk wel fan van die kleine straatjes net buiten het centrum. Lekker slenteren, mooie gebouwen bekijken, verborgen steegjes en tuinen vinden… Heerlijk vind ik dat! Oh ja en ’s ochtends ontbijten op een terras is ook echt zo leuk om te doen!

Wij waren hier samen een nachtje, maar de stad vinden wij ook erg leuk met de kids!

“Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek: welkom in Haarlem, de stad die álles heeft. Van verscholen straatjes uit vervlogen tijden tot hippe concept stores. Van middeleeuwse kerk tot terras aan het water. Van Hollandse Meesters tot Franse sterrenchefs. Van antiekmarkt tot popconcert. Zin in een onvergetelijk dagje uit? Bezoek Haarlem en laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie.”

Wil je meer over Haarlem weten of lezen? Bekijk dan deze website: https://www.visithaarlem.com/nl

Wil je jouw b&b of eetgelegenheid promoten op mijn website? Klik dan hier: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/personal-blog/contact-us/

Low-budget op pad? Dit is leuk om te doen!

30 destinations Read More