De Bilderberg

De Bilderberg

De natuur in

Wat is er nou fijner om even helemaal tot rust te komen in een fijn hotel midden in de natuur? Juist, niks! Samen met m’n jongens reden we naar Oosterbeek waar je midden in de bossen hotel De Bilderberg vindt. We vieren hier de lente, letterlijk, maar ook figuurlijk. Want met het ‘Vier de Lente’ arrangement is het optimaal genieten van dit heerlijke hotel en omgeving.

 

Ontspan!

We komen aan in onze kamer en weten gelijk dat het een heerlijk weekend gaat worden. De kinderen (12 en 14 jaar) ontdekken het hotel nog wat meer en komen erachter dat er naast een zwembad ook een tafeltennistafel en game-hoek is. Perfect!

We hebben onze hond Sjef ook mee, dat mag hier dus in De Bilderberg en met de bossen eromheen ideaal om daar te wandelen.

De avond valt…

Onze kamer is heerlijk ruim en we hebben een balkon ervoor, de zon schijnt lekker naar binnen en het genieten kan beginnen.

’s Avonds dineren wij in het restaurant in het hotel, waar je keuze hebt uit 2 restaurants: Julia’s Kitchen (Frans-Amderikaans georiënteerd) of kies voor de Italiaanse keuken in de serre met groot terras. Wanneer de avondzon valt maak ik met Sjef nog een lange wandeling en is het genieten van de zonsondergang hier in Gelderland.
Net voor het slapen gaan duik ik nog even de sauna in; zalig!

Wakker worden

In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar en ook dat is weer fijn en genieten. We gaan deze dag heerlijk wandelen in de omgeving en ontdekken de Hemelse Berg (klik hier voor het plekje). Met de zon erbij vandaag is ons uitje helemaal compleet en voelen we ons helemaal relaxt en zijn we opgeladen!

Overnachten bij De Bilderberg is voor ons een dikke aanrader. Naast dat het ultiem opladen is hier is het personeel ook erg gastvrij. De natuur, het plekje en het hotel hebben ons helemaal verrast.

Meer informatie over hotel De Bilderberg vind je hier: Klik hier

 

Ontdek deze mooie provincie

6 destinations Read More