Hemelse Berg Oosterbeek

Hemelse Berg Oosterbeek

Samen met de jongens ging ik een nachtje weg naar Oosterbeek, dat ligt vlakbij Arnhem. Sjef (onze hond) ging ook mee dus leek het me leuk om in de middag nog een mooie wandeling te maken. Niet dat pubers daar nog zoveel zin in hebben 😉 maar soms is het even niet anders. Ik kwam uit bij de Hemelse Berg en de Pietersberg, ook in Oosterbeek gelegen.

Na 2 uur in de auto stappen we uit bij het parkeerterrein aan de eVan Borsselenweg. Een bosrijke omgeving voor ons dus we zijn erg benieuwd! Kleine paadjes leiden ons dwars door dit landgoed. Helaas is het landgoed wat hier ooit stond gesloopt, maar het park is goed bewaard gebleven. In dit gebied kun je dus prachtig wandelen. Ik heb me verbaasd over het mooie landgoed, kleine watervalletjes, hoogteverschillen en af en toe een mooi uitzicht over een vallei. Zelfs de pubers vonden de watervallen erg leuk en vermaakten zich prima!

Wij zijn gewoon lekker gaan rondlopen hier op de Hemelse Berg, maar er zijn natuurlijk ook routes die je hier kunt doen.

Een aanrader want we hebben enorm genoten van dit mooie gebied. Wil je ook wandelen of fietsen op de Hemelse Berg of Pietersberg?

Klik hier voor meer informatie

Ontdek deze mooie provincie

6 destinations Read More