Beetsterzwaag – Wallebos

Beetsterzwaag – Wallebos

Wandelen maar! In de bossen van Beetsterzwaag kun je uren genieten van de mooiste wandelpaden. Kilometers lang kun je je wanen in een mooi stukje Friesland, verschillende bomen, heide, water.. je vindt het er allemaal. Zelfs nu (wanneer ik dit schrijf) in de winter is het er adembenemend mooi. De zon die door de bomen schijnt, het ijs wat zich vormt in het water, prachtig!

Deze omgeving wandelen ik ook met de winterwandelingen die ik organiseer. Ben jij al eens in Beetsterzwaag geweest?

  

 

Wandelen kun je o.a. bij het Wallebos, een mooi stukje bos die nog niet zo heel bekend is. Vanaf de grote speeltuin bij It Merkelân in Beetsterzwaag (aanrader voor de kids!) loop je zo het Wallebos in. Prachtige wandelpaden, vlonders en aan het einde kom je op een idyllisch plekje met uitzicht over de weilanden.

Meer informatie over deze omgeving kun je ook vinden op www.zuidoostfriesland.nl

Deze regio in Zuidoost Friesland noemen ze ook wel het “Andere Friesland”. De Elfsteden zijn heel bekend, maar liggen in de andere gedeeltes van Friesland waardoor deze regio wat minder bekend is en dat is zo vreselijk zonde! Wij hebben hier vlakbij ook ons eigen restaurant en het is hier zo uniek en mooi. Dit mag echt niet overgeslagen worden als je in onze mooie provincie bent!

 

  

   

 

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

38 destinations Read More