Huize Lies

Huize Lies

Nieuwe plekjes ontdekken; wat is het toch elke keer weer een feestje! Op het eiland Terschelling mocht ik Huize Lies ontdekken. De boerderij, waarvan alleen de voorgeven is blijven staan, is geheel gerenoveerd. Ik weet nog dat ik er afgelopen jaar meerdere keren langsfietste en de verbouwing zo een beetje kon volgen. Nu het is af is is het werkelijk waar echt een plaatje geworden!

Achterin de boerderij hebben Gerard en Marion een 4-6 persoons appartement gerealiseerd met heel veel ruimte! Perfect dus ook voor gezinnen en een hond mag ook mee!

Een eigen tuin met terras ervoor en alles echt gloednieuw. Een ruime keuken met eiland, een mooie living en boven 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Eigenlijk alles wat je wenst op vakantie vind je hier!

Wanneer ik aankom voel ik me thuis. Ik kom volledig tot rust in dit appartement en dat is heerlijk. Ik haal wat boodschappen bij de Spar om de hoek en settel me lekker op de bank met wat drinken. Dit vakantiehuis bevindt zich in het dorpje Lies en eigenlijk is dat wel vrij centraal op het eiland. In 10 minuten kun je naar de Noordzee fietsen, en het is ongeveer 10 km verwijderd van het dorp West. Ik vermaak me dan ook prima door te wandelen en fietsen in de omgeving. De zonsondergang in de avond is magisch en ik slaap dan ook als een roosje.

 

   

In de ochtend schijnt de zon en plof ik voor mijn ontbijt heerlijk op de loungebank in de tuin. Een mooi begin van mijn tweede dag hier op Terschelling.

Eigenlijk kan ik nog wel veel schrijven over deze plek, maar ik vind dat je het zelf moet gaan ervaren wat het gevoel hier is. Voor mij is dit gevoel zo fijn hier dat ik hoop dat je hierdoor nieuwsgierig bent geworden en gewoon ook een paar nachten hier boekt!

Wil je meer informatie of boeken? Dat kan nu nog via hun Instagram: https://www.instagram.com/huizelies/

 

Met je viervoeter plekjes ontdekken? Klik hier!

33 destinations Read More