Chalet Zilt Terschelling

Chalet Zilt Terschelling

Zilt is het zusje van huisje Zicht in Midsland Noord op het mooie eiland Terschelling. In Zicht sliep ik vorig jaar en nu mocht ik, na een grote verbouwing, ook komen logeren in Zilt.

En ook hier weer: optimaal genieten! Zilt is verbouwd en dat is heel mooi geworden! Een mooie nieuwe keuken en badkamer en die foto’s aan de wand: Zijn ze niet mooi? Zo leunt Ate en Laura (de eigenaren van Zicht en Zilt) vroegen me niet alleen om te komen logeren en foto’s maken, maar ook om mooie foto’s voor aan de wand en zie daar: daar hangen mijn prachtige foto’s!

Zilt is een chalet voor 6 personen op een klein vakantiepark net boven het dorp Midsland en maar 10 minuten fietsen van zee. Een ideale plek om vakantie te vieren met je gezin of vrienden. Binnen 5 minuten fiets je het gezellige dorp in en op het park zelf zijn ook kleine speeltuintjes.

Wij genoten hier 2 dagen in de herfst van de storm, maar ook van het zonnetje af en toe. We fietsten heerlijk naar het strand en wandelen in het aangrenzende Korea Bos was nieuw voor mij en echt prachtig daar!

Wil je een betaalbare vakantie op Terschelling? Dan moet je zeker 1 van de huisjes van Chalets op Terschelling boeken! Boeken kan hier: https://op-terschelling.nl/-/Chalet.Zilt.Hoeve.T.Noord

Met kids op pad is super leuk!

42 destinations Read More