Zomerhuisje Burgum

Zomerhuisje Burgum

Wat een fijn plekje is dit om te slapen; het Zomerhuisje in Burgum!

Ronald en Anita wonen in deze woonboerderij waar ze achter op hun erf de oude paardenschuur omgebouwd hebben tot fijne bed & breakfast voor 2 personen. Helemaal verbouwd met prachtig uitzicht over de weilanden, zo mooi!

Het leuke is; ik heb hier ook een tijd gewoond op deze plek en mijn wens was al om dit te verbouwen tot b&b, zo mooi om te zien dat het nu ook gedaan is. Mijn eigen jongens wonen hier nu nog de helft van de week bij hun papa (en Anita dus). Ik mocht er een nachtje genieten, wat een rust en wat gezellig ook. De jongens kwamen ’s avonds bij mij genieten van een hapje en drankje en ’s ochtends heb ik samen met hun ontbeten.
Het ligt net buiten het dorp Burgum, waar je vanuit deze plek fijn kunt fietsen of wandelen. Burgum heeft ook veel te bieden en de omgeving ook. Het ligt dichtbij vele wateren, mooie dorpjes en bijvoorbeeld ook dichtbij Leeuwarden of Dokkum.

De b&b heeft een en al luxe, een grote boxspring, een mooie luxe regendouche en in het kleine keukentje zou je ook nog zelf kunnen koken. Ga lekker in de hangstoel zitten om te genieten van het uitzicht, wie weet zie je een ree lopen!

Wil je dit plekje boeken? Dat kan hier: Zomerhuisje Burgum

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

36 destinations Read More
"Een oude paardenschuur omgebouwd tot fijne plek"