De Terpen

En ja, we mochten weer naar het mooie Dokkum toe! Dichtbij huis, maar het voelde alsof we ver weg waren. Bed and Breakfast De Terpen zit op een plekje waar je het niet verwacht, namelijk in een gewone woonwijk, aan huis. Maar eenmaal binnen waan je je helemaal tot rust met prachtig uitzicht. Deze b&b is luxe, van alle gemakken voorzien en alles is eigenlij nog maar net nieuw. En wat het mooiste is? De hele tuin is voor jezelf! Perfect dus ook voor in de zomer, om lekker te genieten van het mooie weer.

Ik was helemaal verrast door dit plekje en daarom is het ook echt een #ontdekjeplekje. Op een plek waar je het niet verwacht en dan zo’n mooi stekje. De b&b is voor 2 personen, maar op de slaapbank kunnen eventueel ook nog 2 kids slapen.

Het plekje is aan de rand van de stad Dokkum, dus je loopt zo de natuur in. Wil je lekker de stad in? Neem je fiets mee en je fietst in 5 minuten naar het centrum toe! Dokkum bruist dus daar is ook genoeg te beleven.

Wij mochten hier dus een nachtje slapen en wat kwam dat goed uit! Ik heb even in alle rust gewerkt ’s middags en ’s avonds zijn we een hapje gaan eten in Dokkum. Lekker slenteren door de straatjes, shoppen en genieten van alle lichtjes die Dokkum laat zien in deze tijd van het jaar.

Na een heerlijke nacht slapen werden we gewekt met een uitgebreid ontbijt, zo fijn! Helemaal compleet dus dit nachtje weg. Wij hebben genoten!

Meer informatie vind je hier: https://deterpendokkum.jouwweb.nl/

De leukste slaapadressen vind je hier!

50 destinations Read More