B&B Elfstedenstate

B&B Elfstedenstate

Deze b&b in het mooie kleine dorpje Easterein, vlakbij Bolsward en Sneek, is een voormalig kaaspakhuis uit 1874. Het deed ooit ook dienst als herberg (die overigens in de regio een belangrijke functie hadden en hebben!). Catharina en Andries runnen deze b&b waar ze ook bij wonen, een prachtige plek met 3 kamers met elk hun eigen “11-stedenthema”. Wij sliepen op de kamer “Sneek”, waar je ook allerlei leuke details vindt van de Elfstedentocht. Elke keer zagen we weer andere leuke dingen, erg verrassend. De kamers zijn mooi ruim opgezet, met elk hun eigen luxe badkamer. Naast de kamer “Sneek”, is er de kamer “Leeuwarden” en de kamer “Workum”. Ook is alles als geheel af te huren als je bijvoorbeeld met je hele gezin hier wilt logeren! Ook is er een fijn dakterras waar je zomers heerlijk kunt genieten.

’s Middags werden we fijn ontvangen door Catharina. Het was zo’n mooie dag dat ik besloot om na mijn komst gelijk lekker een stuk te gaan wandelen in de omgeving. Gelijk werden me mooie routes voorgelegd. Rondom zonsondergang genoot ik van de weidse vergezichten en prachtige natuur hier, wat genieten!

 

 

We hebben die nacht heerlijk geslapen, wat een rust en luxe, echt genieten. ’s Ochtends mochten we genieten van het uitgebreide ontbijt wat Catharina voor ons klaargemaakt had. Echt heerlijk! Vers fruit, streekproducten en lekkere verse broodjes.

Meer weten of een nachtje boeken op dit fijne plekje? Kijk dan op hun website: https://elfstedenstate.nl

Ook kun je meer over dit plekje en de omgeving lezen op mijn blog: https://www.ontdekjeplekjenl.nl/start-elfstedentour/

 

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

36 destinations Read More