Weteringhof

Weteringhof

Ben je op zoek naar een plekje met uitzicht op het water? Om te varen, suppen of vissen? Dan is de Weteringhof zeker een overnachting waard!

Midden in de Weerribben-Wieden vind je De Weteringhof, waar je kunt logeren in 1 van de 2 appartementen die Ivo en Margreet hier gerealiseerd hebben. Midden in de natuur dus en pal aan het water want in de grote tuin voor de appartementen kun je genieten op het terras aan het water.

 

Er zijn dus 2 appartementen, de ene voor 2 personen, de ander voor 4 personen. En alles is aanwezig, handdoeken, opgemaakte bedden en een complete keuken. Laat je in de watten leggen en ga genieten hier. Een leuke uitvalsbasis om bijvoorbeeld Giethoorn te ontdekken! Ook kun je een bootje, kano of sup huren bij je verblijf.

Wat heb ik genoten van deze fijne plek, je komt er helemaal tot rust. Super leuk ook de details met de naambordjes (wist jij dat Muggenbeet echt een naam van een dorp is?) en je kunt zo lekker op het terras relaxen! De bootjes varen langs, het zonnetje schijnt lekker; vakantie vieren dus!

Meer informatie over deze plek vind je hier: https://www.weteringhof.nl/

Meer plekjes vinden waar je kunt overnachten? Klik dan hier!

 

    

Nationaal Park Weerribben-Wieden is met ruim 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden. Kraamkamer voor bijzondere plant- en diersoorten en uitvalsbasis voor varende, fietsende en wandelende recreanten.

Ontdek het Oosten van ons land!

4 destinations Read More