Thús Yn Hantum

Thús Yn Hantum

Wil je logeren op een rustige plek, midden in de natuur en met alle luxe? Dan is b&b Thús Yn Hantum echt iets voor jou / jullie. Een prachtige plek met 2 appartementen die eigenlijk hageltje nieuw zijn. De appartementen zijn speels, hebben een hoogteverschil en een loft-gevoel. Ik voel me er gelijk thuis en kan hier wel wat langer blijven dan 1 nachtje.

 

Joan en Marian runnen deze plek met heel veel liefde, dat merk je aan alles. Aan hun gastvrijheid, de sfeer in het interieur en de liefde voor Friesland. Zij verruilden Utrecht voor Friesland en daar hebben ze geen seconde spijt van gekregen. Je kunt merken dat ze gek zijn op deze omgeving, op de natuur en de vriendelijke mensen.

De b&b ligt in het kleine dorpje Hantum, net boven Dokkum. Je waant je er echt in de stilte en dat is soms zo fijn! En aan alles is gedacht, lekkere bedden, een keukentje en een fijne badkamer. Je kunt zelfs een hottub bijboeken voor als je helemaal wilt relaxen! En zoals je misschien wel weet ben ik gek op buiten dobberen dus ik heb hier zeker intens van genoten!

De omgeving is ook erg de moeite waard, je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of bijvoorbeeld een dagje Ameland of Schiermonnikoog doen!

 

De leukste slaapadressen vind je hier!

46 destinations Read More