Woodstack Veluwe

Woodstack Veluwe

Als je het over een #ontdekjeplekje hebt; dan is Woodstack Veluwe dat zeker! Vlakbij Arnhem, in de natuur op een oud militair terrein vind je dit onder architectuur vakantiehuis. Buddy en Veronique zijn 1 van de gelukkigen die hier hun ontwerp mochten bouwen. Dit voormalige kazerne terrein is omgetoverd tot een plek vol rust, creativiteit en inspiratie. “Buitenplaats Koningsweg ligt naast de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe met daarin het befaamde Kröller-Müller museum. Een culturele oase in het groen, die elke dag opnieuw intrigeert en inspireert.”

Een van de 11 recreatiewoningen die hier hun ontwerp mochten bouwen is dus huisje Woodstack. Een bijzonder object met mooie lijnen, natuurlijke materialen en fijne uitzichten. Het idee was om iets te bouwen wat opgaat in de natuur, wanneer je namelijk de luiken sluit lijkt het net een stapel hout; hoe mooi is dat als je huis kan verdwijnen in deze omgeving? Ook is het met liefde ingericht, mooie materialen, fijn bed en super mooie kleuren.

Vol inspiratie loop ik hier ook rond en ik kom dan ook letterlijk tot rust. Je kunt hier logeren met 2 personen (en baby) en dit is dan ook echt vakantie vieren. De Veluwe is natuurlijk prachtig en er is van alles te beleven, maar ook Arnhem is een super leuke stad om te ontdekken.

Kijk gewoon naar de foto’s, verbaas je en ga ook op ontdekkingsreis! Wij, Vera en ik, hebben hier enorm genoten en ik zou graag in de zomer nog eens terugkomen wanneer de heide in september bloeit!

Wil je meer weten of boeken? Kijk dan op hun site: https://woodstackveluwe.nl/

 

Ontdek deze mooie provincie

6 destinations Read More