Het Gelders Buitenleven

Het Gelders Buitenleven

Nog zo’n mooie plek, maar nu in Gelderland! Heerlijk om even ergens anders te zijn en daar te ontdekken. Dit deed ik bij Het Gelders Buitenleven wat vlakbij Overasselt ligt. Een hele rit, maar zeker de moeite waard. Want ook hier waan je je weer volop in de natuur, ik hou er zo van!

 

Op de voormalige boerderij zijn meerdere kamers, in totaal 4. Elke kamer heeft zijn eigen interieur en karakter, erg leuk gedaan. Lekker vrolijk, veel kleur en de namen van de kamers zijn er ook op afgestemd (met elk een eigen verhaal trouwens!). Wij mogen logeren in “De Zwaluw” met sauna en bubbelbad… wauw!

Samen met Lonneke geniet ik van dit plekje. We mogen een nachtje logeren, krijgen een uitgebreid ontbijt en voelen ook hier weer die heerlijke rust.

In de middag verkennen we de leuke stad Nijmegen, wandelen rond in de stad en gaan gezellig eten bij Plek.  De volgende ochtend gaan we wandelen bij de Overasseltse Vennen. Een prachtig gebied met heel veel verschillende uitzichten en her en der gewoon best wel hoogteverschillen in het landschap! Je waant je dus een beetje in Frankrijk zo. Eigenlijk hebben we te weinig tijd om nog meer te ontdekken hier, want volgens mij kun je hier wel dagen of weken vertoeven, zo mooi! Nu alles groen is is het genieten.

Het ontbijt wil ik nog heel even onder de aandacht brengen; wat worden we verwent! Alles vers, een yoghurtje, een eitje en zelfs kleine pannenkoekjes. Oh en het leukste? Wij konden buiten ontbijten met prachtig uitzicht!

Ik zou zeggen: boeken maar dit Gelders plekje 🙂

 

 

De leukste slaapadressen vind je hier!

44 destinations Read More