It Klaverblêd

It Klaverblêd

Overnachten in een zeecontainer, kan dat? Jazeker kan dat en hoe!

B&B It Klaverblêd in het Friese Hitzum is een plekje die je niet gauw vergeet. Een idyllisch plekje in een idyllisch dorpje. Maar de b&b zelf is helemaal niet idyllisch, die is juist heel erg bijzonder modern en hip! Want slapen doe je hier dus in een omgebouwde zeecontainer. Dat ombouwen en verbouwen werd begin 2022 gedaan door Erwin en Anique. Bij hun mooie huis hier in Hitzum hebben ze besloten dit plekje om te dopen als b&b. Met een prachtig uitzicht over de Friese landerijen waan je je helemaal op vakantie. Van buiten is het een container, van binnen is het een luxe verblijf met alles erop en eraan.

Ik word heel erg welkom geheten en voel me gelijk thuis. Ik verken de omgeving, mag een fiets lenen en kan zo veel zien en doen. Dit plekje ligt dichtbij Franeker en Harlingen, dus een perfecte uitvalsbasis als je deze 2 leuke steden wilt bezoeken. Ook is dit een heerlijke werkplek voor mij, in alle rust wat dingen wegwerken.

Dit plekje zit ook aan het water en je kunt ter plekke een kano huren, dat is ook nog een hele leuke optie om te gaan doen!

Ik geniet hier volop, het is voor mij redelijk dichtbij huis, maar toch voelt het alsof ik heel ver weg ben, heerlijk! De ochtend na een goede nacht, krijg ik een heerlijk ontbijtje aan de deur geserveerd. Wakker worden met dit lekkers en dit uitzicht is echt een cadeautje. Erwin en Anique; bedankt voor de gastvrijheid én de mooie gesprekken! Hopelijk tot gauw!

 

 

 

De meest noordelijke provincie van Nederland ontdekken...!

38 destinations Read More