Blokhut Sparjebird

Blokhut Sparjebird

Dit plekje kan natuurlijk niet ontbreken hier op de site want.. dit is ons eigen #ontdekjeplekje! Jazeker, naast mijn werk als fotograaf en content creator run ik samen met Tjeerd Blokhut Sparjebird, een plek midden in het bos in Zuidoost Friesland. Verscholen in het bos met eromheen een speelbos voor de kids, ideaal. Je kunt bij ons genieten van een koffie, taart, lunch of een borrel. Tjeerd heeft altijd al in de horeca gewerkt en zijn droom was dan ook na 25 jaar chefkok te zijn geweest zijn eigen zaak te runnen. Dit kwam begin 2019 uit! Toen wij in 2020 samenkwamen ben ik er gelijk bij in gestapt en blijkt onze combi een hele fijne samenwerking te zijn 🙂

   

Ik doe veel werk op de achtergrond van het bedrijf, zoals de website maken en onderhouden, de fotografie, de socials en de boekhouding. Vaak sta ik 1/2 dagen per week ook nog op de vloer om het contact met onze gasten te houden. Tjeerd staat voornamelijk in de keuken om het lekkerste eten voor jullie te maken, maar regelt ook alles rondom feesten en partijen die je ook bij ons kunt vieren!

Deze locatie is al heel oud, zelfs in de Tweede Wereldoorlog werden hier werkkampen neergezet. Ons gebouw bestaat ook al meer dan 50 jaar maar heeft de afgelopen jaren een heuse metamorfose gehad. De sfeer van buiten trekken we door naar binnen met veel hout, maar ook met gezelligheid. Kaarsjes aan, bloemen op tafel en een lekkere loungehoek bij de open haard. Honden zijn bij ons ook welkom en voor de kids is dit een waar paradijs! Kom je ook een keer genieten bij ons?

  

 

Onderweg genieten van een hapje en drankje? Dit zijn onze tips!

15 destinations Read More