Tulpen in Drenthe

Tulpen in Drenthe

Niet alleen in Noord-Holland, maar ook in Drenthe vind je de mooiste tulpenvelden! Wij ontdekten dit per toeval (dat zijn de leukste plekjes!) en genoten van de prachtige kleuren. De jongens vonden het ook super leuk om eens in het echt te bekijken deze uitgestrekte velden vol kleurrijke tulpen!

Je kunt trouwens een route volgen in het voorjaar en zelfs tulpen plukken!

Wij zijn Tulpenpluktuin Drenthe.

Met heel veel passie telen wij op ons bedrijf; Seubring Bloembollen Drenthe, lelie- en tulpenbollen, met daarnaast verschillende akkerbouw gewassen zoals onder andere: Parijse worteltjes, plant uitjes, Japanse haver en suikerbieten.

De tulpenteelt resulteert ieder voorjaar weer in geweldige bloemenvelden vol met kleur. En al dat moois willen wij graag met jou delen. Daarom startten we in 2015 Tulpenpluktuin Drenthe. Een pluktuin waarin iedereen jaarlijks de kans heeft om mooie bossen tulpen te plukken, foto’s te maken of gewoon heerlijk tussen de tulpenbedden door te lopen en te genieten van de prachtige kleurenpracht. De Tulpenpluktuin is Ilse haar afdeling. Naast dat ze het aanspreekpunt is, is ze ook het creatieve brein achter de pluktuin en zorgt ze er ook voor dat alle zaken goed geregeld worden. Zo is ze verantwoordelijk voor het verpakken van onze bollen en stelt ze met liefde mooie bloembolpakketten voor jou samen! Zodat er straks overal prachtige tulpen te zien zijn!

Gert is, samen met een heel fijn team, verantwoordelijk voor het telen van de bloembollen en de andere gewassen. Met veel plezier zorgen zij er samen voor dat de tulpen er elk jaar weer prachtig bij staan. En ook de bollen die wij verkopen worden met veel zorg geteeld, zodat ook jouw tuin straks vol staat met mooie tulpen.

Wij werken met veel enthousiasme aan het telen en verwerken van de bloembollen. Ieder teamlid mag zijn of haar eigen kwaliteit inzetten en we denken heel graag met je mee. Zo kunnen we, elk jaar weer, genieten van de prachtige tulpenvelden en jou het allerbeste bieden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De leukste plekjes in Drenthe deel ik hier met je!

5 destinations Read More
"Kleurrijk ontdek je plekje!"