Recreatie in het Groen – Veluwe

Recreatie in het Groen – Veluwe

Toen ik een tijdje terug foto;s mocht maken bij de huisjes van Recreatie in het Groen midden op de Veluwe was ik al verkocht. Hoe leuk is het dat ik weer uitgenodigd werd om content voor hun socials te maken? Ik sliep een midweek in 1 van hun huisjes wat aan de grens van de Veluwe ligt en je in 5 minuten de zandverstuiving op loopt!

       

De chalets zijn allemaal verbouwd tot hippe en moderne verblijven. De chalet waar ik verbleef is voor 2/3 personen en voorzien van alle luxe. Een heerlijke tuin eromheen waar je in alle rust kunt ontbijten of genieten van de zon.

Ik was deze dagen alleen op pad (ook wel eens lekker ;)) en genoot van de rust, kon wat werken, heb heel veel kilometers gefietst én genoten van het park en de omgeving.
Ideaal trouwens; fietsen kun je via de eigenaar Tijmen huren, die staan dan voor je klaar bij je huisje.

De inrichting van dit huisje Boslaan is trouwens zo leuk! Mooie kleuren en materialen, een bubbelbad en een heerlijk groot 2persoonsbed. Ik fietste op een dag wel meer dan 60 km, ging langs mooie paadjes, bezocht de zandverstuiving (en maakte de mooiste beelden met mijn drone) en fietste naar heerlijke plekjes en dorpjes in de buurt. Dit is toch op en top genieten?!

Ook is er in sommige huisjes van Recreatie in het Groen toegestaan om een hond mee te nemen. Wat ook leuk is trouwens, is hierheen te gaan met je kids, want het park zelf heeft ook fijne voorzieningen, waaronder een mooi groot buitenzwembad! Wil je meer informatie of ook een vakantie hier boeken? Doe dat via deze website: https://recreatieinhetgroen.nl

 

 

Met je viervoeter plekjes ontdekken? Klik hier!

27 destinations Read More
"Op en top genieten midden op de Veluwe!"